Vi Erbjuder

FB0EFB50-DB72-4FC3-8C96-715616803699

Gynekologi

Vi erbjuder utredning och behandling av allmänna gynekologiska besvär, klimakteriebesvär, cellförändringar, urininkontinens, ultraljudsundersökningar samt preventivmedelsrådgivning. Vi utför även ultraljud i tidig graviditet (till vecka 12).

Vi gör även mindre operationer av exempelvis cellförändringar s.k. LEEP-konisering, cystoskopier och specialultraljud med kontrast.

Vi har samarbetsavtal med Region Östergötland.

Infertilitet

Vi erbjuder fullständig utredning och behandling vid barnlöshet. I normalfall bör både kvinnan och mannen närvara vid första besöket.

Vi utför både enklare hormonstimuleringar med tabletter.

I samarbete med Carl von Linné-kliniken i Uppsala utför vi även så kallade distansstimuleringar vid IVF-behandlingar. Detta innebär att paret behöver åka till IVF-kliniken för äggplockning och återförande av ägg medan hela resterande stimuleringen sköts av oss här på Lovisa Läkarmottagning.

Ni kan läsa mera om Carl von Linné-kliniken på deras hemsida – Carl von Linné-kliniken

Ortopedi

Ortopedi innebär arbete med rörelseorganens sjukdomar och skador.

Vi erbjuder ortopedisk bedömning och behandling vid skador och sjukdomar i axlar, armar, ben och fötter. Ortopedmottagningen har hög kvalité, hög tillgänglighet (inget remisstvång) och erbjuder kontinuitet.

Vi har samarbetsavtal med Region Östergötland. Röntgenundersökningar genomförs på Vrinnevisjukhuset i Norrköping och vid behov på Universitetssjukhuset i Linköping.