Vi Erbjuder

FB0EFB50-DB72-4FC3-8C96-715616803699

Gynekologi

Vi erbjuder utredning och behandling av allmänna gynekologiska besvär, klimakteriebesvär, cellförändringar, urininkontinens, ultraljudsundersökningar samt preventivmedelsrådgivning. Vi utför även ultraljud i tidig graviditet (till vecka 12).

Vi gör även mindre operationer av exempelvis cellförändringar s.k. LEEP-kon, cystoskopier och specialultraljud med kontrast.

Vi har avtal med Region Östergötland.

 

Infertilitet

Vi erbjuder fullständig utredning och behandling vid barnlöshet. I normalfall bör både kvinnan och mannen närvara vid första besöket.

Vi utför både enklare hormonstimuleringar med tabletter och så kallade lågdos-stimuleringar med injektioner.

I samarbete med Carl von Linné-kliniken i Uppsala utför vi även så kallade distansstimuleringar vid IVF-behandlingar. Detta innebär att paret behöver åka till IVF-kliniken för äggplockning och återförande av ägg medans hela resterande stimuleringen sköts av oss på Lovisa Läkarmottagning.

Ni kan läsa mera om Carl von Linné-kliniken på deras hemsida – Carl von Linné-kliniken

 

Ortopedi

Ortopedi innebär arbete med rörelseorganens sjukdomar och skador.

Vi erbjuder Ortopedisk bedömning och behandling vid skador och sjukdomar i axlar, armar, ben, rygg och fötter. Ortopedmottagningen har hög kvalité, hög tillgänglighet (korta väntetider och inget remisstvång) och erbjuder kontinuitet.

Vi har avtal med Region Östergötland. Röntgenundersökningar genomförs på Vrinnevisjukhuset i Norrköping och vid behov på Universitetssjukhuset i Linköping.

 

Estetiska Skönhetsbehandlingar

Våra specialister inom estetik utför behandlingar på både läppar, kinder och ögon med Juvéderm Volbella, Volift, Voluma och Stylage.

Vi arbetar även med Botox Vistabel för att motarbeta rynkor i ansiktet.

Det är även möjligt att komma till oss för en specialistkonsultation angående framtida estetiska skönhetsbehandlingar.